15 نکته مهم جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا در نانوایی ها

15 نکته مهم جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا در نانوایی ها

+ posts
زمان مطالعه: 2 دقیقه

یکی از مهم ترین توصیه های متخصصین در جلوگیری از ابتلا به کرونا، رعایت نکات بهداشتی و ایمنی، هنگام خرید نان و الزاماتی است که باید توسط مردم و نانوایی‌ها رعایت شود، از همین رو رعایت 15 نکته زیر در نانوایی‌ها ضروری است:

 

1- در هنگام داشتن علایم سرماخوردگی مانند تب، سرفه، گلودرد و یا تنگی نفس از رفتن به نانوایی خودداری کنیم.

2- از ورود به داخل نانوایی خودداری کنیم. مگر آن­که نانوایی فضایی با احتساب رعایت فاصله یک متر حداکثر برای پنج نفر را داشته باشد.

3- در صف نانوایی فاصله حداقل یک متر را رعایت کنیم و در صورت وجود خط کشی، در نقاط و محل­های تعیین شده بایستیم.

در هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را بپوشانیم و دستمال استفاده شده را بلافاصله در سطل زباله در دار بیاندازیم. در صورتی­که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنیم.

4- توجه کنیم نانوایی تهویه مناسب داشته باشد و هوای تازه در جریان باشد (به عنوان مثال استفاده از تهویه طبیعی با بازکردن در و پنجره ها و تعویض مرتب هوا).

5- استعمال دخانیات در محیط نانوایی ممنوع است.

6- توجه کنیم که کارگران در نانوایی مجهز به وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، ماسک و لباس کار مناسب باشند.

7- توجه کنیم که نان های فانتزی و محلی در واحد صنفی به صورت کامل با روکش قابل روئیت پوشیده شده باشد.

8- متصدی، مدیر یا مالک نانوایی موظف است یک جعبه دستمال کاغذی به منظور استفاده شاغلین و مشتریان در کنار دستگاه کارت خوان محل صنفی قرار دهد.

9- قبل از دست زدن به نان، اگر دستان آلوده شده است از یک ضدعفونی کننده دست استفاده کنیم.

10- اجازه ندهیم نان در نانوایی خنک شود. بهتر است نان را داغ داغ در سفره و یا پارچه نان قرار داده و ببندیم. اگرچه نان کمی نرم می‌شود اما این روش برای سلامتی مهمتر است.

11- از چاقو، کاتر، برس و سایر وسایل مشترک در نانوایی استفاده نکنیم.

12- سفره و یا پارچه نان را روی پیشخوان و میز نانوایی قرار ندهیم.

13- از پرداخت وجه نقد خودداری کنیم و پرداخت ترجیحا”به صورت آنلاین و یا استفاده از اپ­ها و یا کارتخوان باشد و صرفا خودمان انجام دهیم.

14- نان‌های کارخانه‌ای بدون دخالت دست تولید و بسته بندی می‌شوند اما برای اطمینان بعد از خرید، کیسه روی آن را بشوییم و نان را قبل از مصرف در فر، تابه گرم، مایکروفر و یا تستر حرارت دهیم.

15- برای گزارش عدم رعایت نکات بهداشتی در نانوایی ها با شماره تلفن 190 «سامانه پاسخگویی شکایات وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی» تماس بگیریم.

اخبار دانشکده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره تماس

02188911661

ایمیل پشتیبانی

info@faculty.farsnews.ir

آدرس دانشکده

تهران، خیابان انقلاب اسلامی، چهار راه کالج، کوچه شهید سعیدی کدپستی: ۱۵۹۹۶۱۶۱۱۷
logo-mark-1

ما خوشحال می‌شویم

با ما در تماس باشید

 

اگر در روند امکانات و خدمات وب‌سایت به مشکلی برخورد کردید، حتماً موضوع را با ما در میان بگذارید. از اینکه به ما اعتماد می‌کنید سپاسگذاریم.
همچنین کارشناسان ما با شماره تلفن 02188911664 جهت مشاوره تلفنی در خدمت شما سروران گرامی هستند.