ساسان پناهی،گرافیست ،تصویرگر و مدرس دانشگاه درباره خود و هنر گرافیک گفت.
از او خواستم،چه شد که به سمت گرافیک رفت بگوید:
من از همان ابتدا به هنر گرافیک و تصویرگری علاقه داشتم اما به دلایلی رشته علوم تغذیه را در دانشگاه ادامه دادم و ظاهرا این رشته ربطی به علاقه من نداشت اما من در همان زمان هم به صورت موازی نرم افزار فتوشاپ را کار می کردم تا از هدف اصلیم دور نشوم و پس از پایان تحصیل در این رشته،این شانس را داشتم تا دوباره از مقطع کاردانی رشته ای همسو با علاقه ام انتخاب کنم و توانستم تا مقطع کارشناسی ارشد رشته ی گرافیک را بخوانم و در مقطع ارشد هم در رشته ی ارتباط تصویری تحصیل کنم.
تجربیات و سختی و شیرینی گرافیک:
بنده خوشبختانه در بخش سرویس عکس مطبوعات به مدت 9 سال فعالیت داشتم و در این مدت تجارب زیادی را کسب کردم و به صورت عملی می توانستم عکسی را که گرفته شده، ویرایش کنم و چاپ شده آن را همان روز ببینم و عیب های کار خودم را متوجه شوم و دفعه بعد این نقص ها کمتر شود و اشراف بیشتری نسبت به این موضوع پیدا کنم.
وی افزود: علل موفقیت بنده در زمینه گرافیک دو نکته هست، یک این که به صورت عملی با موضوع طراحی و عکس و گرافیک فعالیت می کردم و نکته ی دوم که اصلی ترین علت است مطالعه پیرامون حوزه ی فعالیتم بود که منابع را به صورت زبان اصلی دنبال می کردم و آموزش ها و نکاتی که گفته می شد را مو به مو به صورت عملی بر روی عکس اجرا می کردم و نتیجه آن را می دیدم و باعث پیشرفتم می شد.
پناهی گفت: در مورد سختی کار باید ذکر کنم که هرکاری سختی خاص خودش را دارد و در اصل زندگی آدمی بر پایه ی سختی و رنج نهادینه شده و انسان به شدت تمایل دارد که کار نکند ولی به اجبار برای گذران زندگی مجبور به کار کردن است. اما در مورد شیرینی های کار خودم به پروژه های موفقی که داشته ام می توان اشاره کرد و همین آموزش دادن به هنرجو و دانشجوهای خودم علی رغم سختی هایی که دارد وقتی که نتیجه کار را به صورت عملی می بینم برای من نوعی لذت و شیرینی خاصی دارد که قادر به وصف آن نیستم.
نکات و صحبت پایانی
من کلمه پند و نصیحت را لغتی دشوار و سخت می دانم و فقط به عنوان نظر خودم بیان می کنم آن هم این که در زمینه ای که می خواهید فعالیت حرفه ای داشته باشید باید مطالعه گسترده ای در آن حوزه داشته باشید چون عمر انسان آنقدر زیاد نیست که بتوان همه چیز را با آزمون و خطا فراگرفت و نیاز به مطالعه است.
بدون دیدگاه